HTML

DEFCON 1

Ezt jó esetben senki sem olvassa. Ha mégis, ő jó esetben nem ismer engem. Ha mégis, akkor szopó van.

Friss topikok

  • nucleargorilla: Gyáva szar vagy bazzeg. Ez van. Gyenge vagy mint a harmat. Fosol az egyedülléttől és csakhogy elke... (2008.11.26. 00:50) Vár és ül

Linkblog

őszinteség

2009.02.26. 20:13 Defcon 1

Félelmetes h elvileg idosebb korabban ero emberek mennyire az agyi fejletlenseg elso fokain allnak. Vilagnagy cimborasagokat kepes az megfektetni, ha egy barati cseveges kozben és azt merem mondani valaki tuncimunci szupcsi szorakozohelyére, hogy azert nem akkora királyság. Ezek utan borul minden, hiszen faszom se fog ezek utan meg egyszer meggondolatlanul mondani barmit, azaz az oszintesegnek annyi, hiszen ki tudja, mikor picsog megint be. Ez ugyanaz, mintha csinalsz valami hulyeseget, és az a valasz jon rá hogy "semmi baj, nem baj, de máskor ne". Na bazmeg, akkor ezt levezetve, ha nem baj, akkor máskor miért ne? Igenis baj, csak egyszeruen itt hozzá vagyunk szokva, hogy nem merjuk a masiknak megmondani, hogy elbasztad, ez van, megtanultad, hogy ezt és igy nem. Nem, inkabb sunyulunk, aztan egyszer majd kijon. Ennyit mára az oszinte emberi kapcsolatokrol.

Szólj hozzá!

Címkék: elbaszott élet elmél

A bejegyzés trackback címe:

https://defcon1.blog.hu/api/trackback/id/tr50968355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása