HTML

DEFCON 1

Ezt jó esetben senki sem olvassa. Ha mégis, ő jó esetben nem ismer engem. Ha mégis, akkor szopó van.

Friss topikok

  • nucleargorilla: Gyáva szar vagy bazzeg. Ez van. Gyenge vagy mint a harmat. Fosol az egyedülléttől és csakhogy elke... (2008.11.26. 00:50) Vár és ül

Linkblog

Meg kell tanulnom...

2008.12.06. 06:31 Defcon 1

Szex =/= érzelmek. Nyilvánvaló, de akárhányszor van valami, mindig beleélem magam, olyan szinten, hogy a birtoklási vágy elönt. Még ha deklaráltan nem is lesz semmi, és csak only for joy megy a dolog, akkor is képes vagyok ezen befordulni, hogy dehátakkor-háthamégis-stb, mikor adott esetben én is tudom jól, hogy ennek kurvára se jövője, se semmije. Miért nem tudom azt megtanulni elfogadni, hogy jó volt, ami volt, ezzel már bőven nyertem, DE itt a vége, és ha továbbviszem ezt a fonalat, akkor a legmagasabb pontján tetőző grafikon csak lefelé fog gördülni, és elbaszom ami idáig lett. Egy szemléletváltásra lenne szükségem ahhoz, hogy totálisan ki tudjam élvezni ezeket a dolgokat, mert ha folyton csak magamat rágom, nem azt mondom, hogy nem lesz több (mert lesz, ez látszik), de a saját örömömet baszom csak el ezzel.

Szólj hozzá!

Címkék: elbaszott élet

A bejegyzés trackback címe:

https://defcon1.blog.hu/api/trackback/id/tr11807081

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása