HTML

DEFCON 1

Ezt jó esetben senki sem olvassa. Ha mégis, ő jó esetben nem ismer engem. Ha mégis, akkor szopó van.

Friss topikok

  • nucleargorilla: Gyáva szar vagy bazzeg. Ez van. Gyenge vagy mint a harmat. Fosol az egyedülléttől és csakhogy elke... (2008.11.26. 00:50) Vár és ül

Linkblog

Szerkesztés

2008.11.27. 00:37 Defcon 1

Sorry mindenkitől, aki a régi énemhez hív postokat vár tőlem, de most megint egy olyan időszakomban vagyok, hogy szeretnék valakit, és ezen felül annyira nem érdekel más. A durva az, hogy van valaki, aki ezt a feltétel-rendszert teljesíteni tudná... de mindamellett, hogy hat évvel idősebb, még pasija is van. Egyszerűen azt érzem, most, így egy év ismeretség után, hogy ő lenne a tökéletes nő számomra, mert gyönyörű, csodálatos, belsőkben kábé ugyanazt képviseli, mint én (hellyel-közzel)... és valahogy már az első perctől annyira megfogott, hogy sodrófával kell magamat levakarni róla, ha nem vigyázok. Sajnos azt már rég egyértelművé tette, hogy ő megtalálta az igazit... és nem tudom miben bizakodom, ha tehetem ezt egyáltalán... de annyi biztos, hogyha egyszer megtalálom a tökéletes nőt, azt ilyenre szeretném mint ő... és így pedig felé marad a szeretet. Fura az ilyesmi, és lehet, hogy hülye dolog is, de ő az akiért így kábé mindent... mert ezt amit beleadok, valahol viszont is érzem... és ez az, ami igazán nem mindegy.

Szólj hozzá!

Címkék: a wc t szerelem

A bejegyzés trackback címe:

https://defcon1.blog.hu/api/trackback/id/tr79790638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása