HTML

DEFCON 1

Ezt jó esetben senki sem olvassa. Ha mégis, ő jó esetben nem ismer engem. Ha mégis, akkor szopó van.

Friss topikok

  • nucleargorilla: Gyáva szar vagy bazzeg. Ez van. Gyenge vagy mint a harmat. Fosol az egyedülléttől és csakhogy elke... (2008.11.26. 00:50) Vár és ül

Linkblog

Idei év

2008.12.27. 19:37 Defcon 1

Azon túl, hogy a karácsony egy büdös fos volt, és semmi értelmét nem láttam idén sem, arra jöttem rá, hogy egy kicsit számot kéne vetnem. Szóval három csajra sikerült kivetnem a hálómat, és megszákolni őket... az előzetesen eltervezetthez képest gyenge szám, amúgy viszont emelkedő tendencia mindenképp, még ha csak eggyel is. Azt hiszem, jövőre kicsit komolyabban kéne venni a dolgot, hiszen szép dolog a röghöskötöttség, a hűség, meg anyámkínja, de ahhoz kéne egy erre méltó csaj is. Aki pedig nincs. Más kérdés, hogy túlontúl paranoiás, illetve bizalmatlan vagyok, de azért bízom abban, hogy mindezek mellett lesz olyan valaki, aki mindezen kritériumokat teljesíti. Amíg pedig nem... nos, addig fennmarad ez az állapot. A jövő évet próbálom arra kiterjeszteni, hogy ez a szám egy gyönyörűszép ötös legyen... ami pedig egyáltalán nem lehetetlen. Ja, és hozzátartozik, hogy jelen pillanatban minden idei, eddig játszó projectem valahogy lezárásra került, tehát ezek teljesen új szereplők lesznek, teljesen új játéktéren. 2009 jön bazmeg.

Szólj hozzá!

Címkék: elbaszott élet hülyecsaj

A bejegyzés trackback címe:

https://defcon1.blog.hu/api/trackback/id/tr12844233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása